mandag 1. november 2010

Artikkel i Fremover

Lokalavisen i hjembyen min gjorde et intervju med meg som sto på trykk i helga, og min kjære far scannet det inn og mailet det over til meg. Ellers er siste episode av "D-Dag" tilgjengelig her, spre den til alle du kjenner. Denne uka gjør jeg forøvrig soloshow i Ulsteinvik på torsdag, før jeg står på Samfundet i Trondheim med Atle Antonsen dagen etter.





6 kommentarer:

  1. Du er vakker på bilde. Og fin artikkel...

    SvarSlett
  2. bra det er plass til komikere med baller i norge og ikke bare de fittene som okkuperer latter. en tristere gjeng grandiosa-style "komikere" skal man lete lenge etter.

    SvarSlett
  3. Hei!
    Jeg la selvsagt merke til at det bare er 0,2% av terroren fra 2007 til 2009 som ble begått av muslimer. Dette har jeg brukt for alt det er verdt i diskusjoner etterpå. Men når jeg blir bedt om å dokumentere det, så blir det værre, for jeg er ikke i stand til å finne dette uansett hva jeg søker på.
    Hvor kan jeg finne statistikken over terroranslag fra FN?
    Det hadde vært kjempefint med en link til denne informasjonen.
    Hilsen en propaganda-bekjemper. :)

    SvarSlett
  4. Du som visst skal være en så tøff og dristig komiker Dag, når tør du vitse om Muhammed og fornærme en muslim eller to? Eller er du egentlig bare en liten feig, bleikfeit faen som sletter dette innlegget? ;-)

    SvarSlett
  5. Det ligger på Youtube, under "religionsfrihet" og "alternativt miljøvern". Og er du en feig faen som legger inn kommentaren anonymt?

    SvarSlett
  6. tenk å si nei til camp senkveld? Du kunne jo drevet å herja rundt med jenny skavlan :P

    SvarSlett