tirsdag 25. oktober 2011

Min artikkel om humor etter 22/7

Fra Aftenpostens nye kulturmagasin. Klikk på bildene og trykk "show original" for å forstørre dem.


6 kommentarer:

  1. Mueh, uleselig. Du tvinger meg til å kjøpe bladet.

    SvarSlett
  2. Som sagt, klikk på bildet, velg "show original" og forstørr.

    SvarSlett
  3. Tror ikke de visste hvem de gikk for og se da. Hvis du har mange tabuer som du føler det ikke er greit at det spøkes med sånn som religion, etnisitet, 11 september, 22 juli etc. Så går du jo ikke på Dag sørås show. Kansje Dagfinn Lyngbø er mere din gate da.

    Hvis jeg frivillig velger og dra på en samling med jehovas "vitner", så må jeg vel regne med at jeg kan komme til og bli støtt av mye som blir sagt der.

    SvarSlett
  4. Til deres forsvar var jeg bare en av mange komikere den kvelden. Kan ikke tenke meg at noen som kom for å se meg spesifikt reagerte.

    SvarSlett
  5. "Du kan kødde med alt, men ikke med alle". Det skal være et fransk uttrykk, det ble i hvertfall fortalt meg av en franskmann. Uansett, jeg har et spørsmål som rir meg, som jeg ikke finner ut av. Jeg føler at jeg er morsom, og jeg synes det er utrolig spennende med standup. Problemet er at jeg er livredd for i det hele tatt stå på en scene og er i tillegg ganske paranoid. Det er plagsomt å se at mer utadvendte og i mine øyne, mindre morsomme folk - tar steget, og kjører på. Har du noen tips? Eller bør jeg gå tilbake til å skrive semifestlige innlegg på twitter til mine 12 followers?

    SvarSlett
  6. Kom deg på scena. Vet ikke hvor du bor, men om det er i nærheten av Oslo, sett sammen fem minutter og gjør en åpen mic på Dattera til Hagen en onsdag. Da finner du fort ut om det er noe for deg. Husk å promoter twitter-kontoen din fra scena, så får du uansett noe igjen for det.

    SvarSlett