fredag 11. juni 2010

Jeg er intervjuet i den nye "Anno"...

...om temaet tro. Hele intervjuet varte i over 90 minutter, og jeg følte mest for å legge med nedpå etterpå. Et av spørsmålene var "er du lykkelig", og da jeg svarer ja kom det fem-seks "hvorfor det"-oppfølgingsspørsmål. Jeg måtte til slutt redusere svaret til at serotoninnivået i hjernen min er godt nok til at jeg stort sett er fornøyd. Uansett, klikk på bildene for å få dem større.

10 kommentarer:

  1. syge satan for noen provosrende spørsmål du fikk ang. relgion greiene... eg meine det meste er absurd å ffs vi lev i 2010 å mullah krekar ska snart sendes ut eller....? :)

    SvarSlett
  2. Jeg ser et spørsmålstegn, men ingen spørsmål.

    SvarSlett
  3. jah ka faen tror kje du at han jævla hårete trynet hans kommer seg ut etter han sa han ville ta knekken på ho solberg, men da var Jensen kjapt ute å sa idag at hu går for anmeldelse av den kuk sugar`n sjøl han mullah altså:) Men seriøst Dag ka du tror om han jævla svart nissen ska sitte i ei KONGE KÅK i Oslo å nyte live mens han gir draps tips å ber dem usle stakkarslige små musliman så må sprenge seg i lufta på grunn av den kuk sugaren eller ka du tro?? :D

    SvarSlett
  4. "Det eneste som er sikkert er at
    vi skal dø. Det holder. Festen er nok for meg.
    Jeg gidder ikke spekulere i et nachspiel som mest sannsynlig aldri kommer."
    Fantastisk godt sagt!

    SvarSlett
  5. blitt innhabil å vil ikje svare lenger :) din kuk!=)

    SvarSlett
  6. B: ka faen du snakker om!!??? RETARD! :D

    SvarSlett
  7. Please don't feed the troll.

    SvarSlett
  8. Var det bare en side? Jeg vil lese mer intervju med deg.

    Veldig bra bilde.

    SvarSlett
  9. Vi måtte forholde oss til en mal som bare gav rom for en side, eller ca 700 ord. Jeg har skrevet en lengre variant, men er usikker på hva som skal gjøres med det videre.

    SvarSlett
  10. Thomas, om dere ikke gjør noe med det, send det til meg, så legger jeg det ut her.

    SvarSlett