lørdag 23. oktober 2010

Magnus Betnèr kommer til Oslo og Bergen!

Magnus har vært en god venn helt siden vi traff hverandre under stand-up festivalen i Oslo i 2007. Vi var begge med på landskamp mellom Norge og Sverige, og jeg husker enda hvor overrasket jeg ble da Magnus åpnet showet med å snakke om de fleste temaene som jeg hadde planlagt å ta for meg. Dette skjer ikke ofte (les: aldri), så jeg satt desperat i noen minutter og prøvde å tenke ut hva faen jeg skulle snakke om.

Siden den gang har vi turnèrt sammen flere ganger, og gjort show i Skandinavia og Storbritannia. Magnus er ikke bare en fantastisk komiker, men også et genuint godt menneske som blant annet sponset min DVD helt ut av egen lomme, ganske enkelt fordi han liker humoren min. Dessuten kan han drikke. Da vi gjorde en liten Norgesturnè i fjor kom jeg sliten og jævlig bort til Gardermoen alt for tidlig en morgen for å fly til Stavanger. Magnus var allerede i baren, og før jeg fikk sagt "hei" sto det ei pils og en jäger foran meg. Enn mann etter mitt hjerte, altså. Og nå kommer han tilbake til Norge! Han står på hovedscenen på Latter 8.november og på Ricks i Bergen den 10, og om dere liker det jeg gjør plikter dere å møte opp. Seriøst. Ingen unnskyldninger nå. Billetter kjøpes her.

fredag 22. oktober 2010

D-Dag

Første episode av "D-Dag" ble omsider lagt ut på nettet i går, og i den forbindelse gjorde også VG et lite intervju med meg. Jeg håper denne serien blir å slå an, for jeg liker virkelig å gjøre ting på denne måten.

tirsdag 19. oktober 2010

Podcast intervju fra Edinburgh

Jeg gjorde et langt intervju under Fringe festivalen i august som omsider er lagt ut på nettet nå. Programmet heter "Pretentious makes perfect", og såvidt jeg husker var det en interessant samtale. Du kan streame eller laste det ned her, og det er selvsagt på engelsk.

Ellers er det som sagt premiere på "D-Dag" på VG TV på torsdag. Første episode handler om Afghanistan, og jeg håper det legges ut en liten teaser i dag.

torsdag 14. oktober 2010

Et par Showman-klipp

Fra sesongen vi nå holder på med. Disse er alle noen uker gamle.


"D-Dag"-oppdatering og nytt Youtube klipp

"D-Dag" er navnet på min nye serie på VG TV, og det har omsider (!) premiere neste torsdag (21.oktober). Det har vært mye utsettelser og nyinnspillinger, men nå er første episode i boks, og dette blir bra.

Ellers la Bergens Tidende av en eller annen grunn opp et gammelt klipp fra meg i går, og dette tror jeg ble filmet i november i fjor. Uansett.

onsdag 13. oktober 2010

Min nye "Perspektiv"-artikkel

Her er min siste artikkel, om Obamas såkalte tilbaketrekning fra Irak. Du støtter Flyktninghjelpen ved å kjøpe "Perspektiv", og om ikke det er god nok grunn så er det i tillegg et et jævlig bra magasin.

søndag 10. oktober 2010

Til dere som kontakter meg...

... og sier jeg må komme hit eller dit for å ha show. Det er opp til dere. Si fra til hvem enn som kan arrangere en stand-up aften at dere vil ha meg booket, så kommer jeg. Garantert. Det kreves sjelden mer enn noe som minner om en scene, et lydsystem, og pils. Utenom det håper jeg de som legger meg til som Facebook venn etter å ha sett meg på scenen eller på TV også klikker på fansiden min, og kanskje også sjekker ut hjemmesiden, hvor alt av kommende show ligger.

Det ser forøvrig ut til at "D-Dag" starter opp på VG TV 14.oktober. Første episode er allerede innspillt, og det blir fett.

Og en ting til: jeg har ingenting med Dag Sørås kit'et til Showman å gjøre, alle spørsmål som er relatert til det programmet egner seg best her.

Ellers setter jeg pris på all feedback jeg får. Jeg er glad i dere alle.

Takk.

Dag